Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yeni Sınıf Açıklandı - Monk!  (Okunma Sayısı 2691 defa)
Gangren
Site Yöneticisi
Ratman

« : 21.08.2009 22:31 »

BlizzCon 2009'un ilk saatlerinde gelen açıklama: Diablo 3'teki yeni oynanabilir sınıf: Monk!

« Son Düzenleme: 03.09.2009 08:22 Gönderen: Gangren » Logged
Alexiel
Fallen

Embrace That Smothers

« Yanıtla #1 : 21.08.2009 23:16 »

Paladin yerine çok güzel uymuş diyorlar. Valla ben de sevdim kendisini ne diyeyim...

What can change the nature of a man?
assassinated
Fallen

« Yanıtla #2 : 21.08.2009 23:27 »

Aslında daha önceden Blizzard Kore bu resmi yayınlamış karakter seçme ekranında. Herkes pek beğenmiş gerçekten ve Youtube'daki ilk videoda gördüğümüz kadarıyla çok canlar yakacağız keşişimizle. Hatta her şey bitti dişi monk nasıl olacak merak etmekteyim. Ayrıca bir diğer bomba olarak karakterin isminin önce Dervish olarak düşünülmesi, ama "bazı çevrelerin" mırın kırın etmesinden dolayı Monk olduğu söylentisi var ki çok da problem olmasa da Dervish daha güzel olurmuş bence.
Bilimum bilgi videolar için şimdilik:

http://www.blizzard.com/diablo3/characters/monk.xml
« Son Düzenleme: 22.08.2009 02:37 Gönderen: assassinated » Logged
Yarbay
Fallen

« Yanıtla #3 : 22.08.2009 13:22 »

bu char da "diablo mouse tıklama oyunudur" diyenlere gelsin..
Gülümseme

civicuva..
peornomin
Ratman

« Yanıtla #4 : 22.08.2009 13:36 »

Monk'un trailer'ını izledim fakat pek hoşnut olmadım gerçekten çok kötü trailer yapmışlar.Diablo 2'nin traileri 2000 yıllarında yapılmasına rağmen buna 5 basar.  Umarım oyun içi trailler böyle olmaz.
Leon
Fallen

« Yanıtla #5 : 23.08.2009 11:13 »

Öncelikle bütün Diabloseverlere merhaba,
Blizzcon 2009 ile diablo adına açıklana açıklana yalnızca bir karakter açıklanmış olması oldukça üzücü, zira en azıdan şu tarihte "betası düşünülüyor" diye bir cevap bekliyordum. Yeni monk karakterine gelince, trailer her ne kadar ( gerçekten de öyle ) berbat olsa da, monkun ve diğer karakterlerle birlikte oynanırken çekilmiş oyuniçi görüntüleri gerçekten oldukça sıkı bir Diablo çalışması yapıldığını gösteriyor. Youtube'dan ulaşılabilecek görüntüleri yönetici arkadaşın buraya koymasını beklemek çok da yanlış olmaz üstünde tartışabiliriz.
Ben şunu söylemek istedim monk karakteri eh iyi güzel sayılır ama ben oyuniçi görüntülere göz atarken çevreye, animasyonlara, oyun hızına, yeteneklere, oyuniçi dinamiklere dikkat etmeye çalıştım da bazı şeyler gözüme çok battı.
Mesela şu yerden toplanan ve bir tanesi bütün oyuncu takımını iyileştiren havada duran kırmızı enerji küreleri, allah aşkına Blizz daha yaratıcı bir animasyon bulamadın mı? Yemin ediyorum onun yerine ne kadar klişe gelecek olsa da yere düşen kırmızı bir tüpü tercih ederdim, oyun bu haliyle konsol oyunlarını anımsattı bana, ve Diablo ciddiyeti biraz sarsılmış gibi geldi, haksızsam söyleyin tartışalım forum şenlensin Kahkaha
Kalabalık mekanlarda fareyi düşmanlar üzerinde dolaştırırken imlecin ( üçgen ve d2deki zırhlı eldiven imlecini çook aratacak olan şey ) üstüne geldiği bir düşmanın animasyonlarının tamamen ortadan kalkıp etrafında kırmızı çizgi çizilerek işaretlenmesi olayı umarım tez zamanda düzeltilecek bir eksikliktir, zira bir konsol benzetmesi daha yapıp iyice oyundan soğumak istemiyorum. Ne bileyim d2deki gibi imleşle işaretlenen düşman daha parlak görünebilirdi, komple kızmızı çizgiyle kenarlarını çizip animasyonu silmek ne oluyor Blizz bu da iki etti sanırım.
Yeni monk karakterinin hareketlerinden bazıları da ciddi anlamda uzakdoğu mmolarındaki karakterlerin hareketlerine benzemiş, sağa sola ışınlanıp havada hareketler çizerek görünmeden bir kaç kişinin toz bulutu arasında kombo yapılarak öldürülmesi bana pek de eğlenceli görünmedi.
Bunların haricinde mekan tasarımları hava şartları ( rüzgar vsvs ) gibi etmenler güzel düşünülmüş, düşmanların ölüm animasyonları daha önce gördüğümüz videolara oranla biraz daha kanlı hale getirilmiş.
Monk karakterinin asıl gücü nedir tam olarak anlayamadım, oyuniçi videolarından birinde diğer karakterlerdeki "mana" barı yerine, üç tane üst üste alet topu gibi bir şey görünüyodu. Herhalde ilerki günlerde ortaya çıkar.Şimdilik bu kadar, başka fikri olan varsa beri gelsin.
peornomin
Ratman

« Yanıtla #6 : 25.08.2009 14:06 »

Arkadaşlar bence 5. karakter amazon olacak.Diablo 3'ün karakterlerini Diablo 2'dekilerle karşılaştırdım sadece Amazona benzer bir karakter yok.Zaten Diablo 3,5 karakter olacak oyunda illa Ok kullanan bi karakter olması gerekiyor.
Frozen Orb
Fallen

« Yanıtla #7 : 26.08.2009 09:21 »

Diğer karakterleri de expansion cdsinde sunarlar sanırım...
assassinated
Fallen

« Yanıtla #8 : 26.08.2009 20:03 »

Diğer bir söylenti Bard olacağıydı ama o gümlemiş olabilir. Bard'ı nasıl bir söylentiyse Aura'lara benzer Stance'ler kullanacak ve menzilli silahlar kullanacak diye açıklamışlardı sanki gerçekten açıklanmış gibi. Bana biraz fazla detaylı geldi, iyi çalışılmış gibi duruyor bunun üstünde. Hatta bir de Viking gördüm ki en fenası o, hem mızrak kalkan hem kılıç kalkan ullanbilecek demişler onun hakkında ama şu var ki menzilli yokken kalkıp yarı yakın dövüş yarı menzilli dövüş karakteri koymazlar gibi geliyor bana. Yani katılıyorum menzilli savaşan birileri gelecektir bundan sonra.
achillesfan
Fallen

« Yanıtla #9 : 28.08.2009 14:34 »

Blizzcon 2009 hiçte beklediğim gibi olmadı... Yeni sınıf hariç pekte bilgi olmadı D3 ile ilgili. Yeni sınıf Monk a gelince, oyuna Monk ile başlayacağımı sanmıyorum fakat görsellik açısından güzel yetenekleri var. Sıradaki sınıfın menzilli silah kullanacağını düşünüyorum diğer birçok arkadaş gibi. Bekleyip göreceğiz. Beklemeye devam...
DiRTy
Fallen

SuSTuKLaRıN BüYüR iÇiNDe.iÇiMDeKi şEytAn

« Yanıtla #10 : 03.09.2009 04:41 »

açıkcası yeni ırk gayet iyi görünüyor.merakım şudurki hangi karakter ile oynardınız oylamaları bu sınıfdan sonra nasıl bir hal alıcak. Göz kırpan

TıP....
mattdilon
Fallen

« Yanıtla #11 : 09.09.2009 13:11 »

Düşündüğüm şey çokda heyecan verici olmadığı ..Yıllardır diablo hayranı olarak sanırım çok fazla action gelemiyorum  Gülümseme ama diablo 3'ün şuan yapılıyor oluşu bile heyecan yaratmaya yetiyor ..Sadece abartsınlar istemiyorum ve aslında oyunu değilde milyonlarca diablo oyuncusunu düşünsünler ve ona göre sürsün bu yapım aşaması..Ben şuan diablo çıktığı vakit kaç yıl daha diablo oynayacağımı düşünüyorum..
Hammer-Stroke
Fallen

« Yanıtla #12 : 09.09.2009 15:18 »

İnşallah oyunun çıkış tarihini görürüz. D2 çıkalı yaklaşık 10 yıl oldu. 28 yaşıma kadar oynadım D2'yi. D3 de çıktıktan sonra mantıken  bu oyunun da 10 yıl oynanması gerek çünkü Blizzard her ikide bir Diablo serisi çıkarak değil Gülümseme 40'ına kadar da D3'ü oynayıp oyunu eskitirim herhalde, kısmet artık Gülümseme
« Son Düzenleme: 09.09.2009 18:28 Gönderen: Hammer-Stroke » Logged
mattdilon
Fallen

« Yanıtla #13 : 09.09.2009 23:31 »

İnşallah oyunun çıkış tarihini görürüz. D2 çıkalı yaklaşık 10 yıl oldu. 28 yaşıma kadar oynadım D2'yi. D3 de çıktıktan sonra mantıken  bu oyunun da 10 yıl oynanması gerek çünkü Blizzard her ikide bir Diablo serisi çıkarak değil Gülümseme 40'ına kadar da D3'ü oynayıp oyunu eskitirim herhalde, kısmet artık Gülümseme

katılıyorum 27 yaşındayım ..10 yıl da D3 oynarız rahat rahat .. Gülümseme
DiRTy
Fallen

SuSTuKLaRıN BüYüR iÇiNDe.iÇiMDeKi şEytAn

« Yanıtla #14 : 13.01.2010 17:49 »

bu sessizlikten sonra güzel bir ekşın olmuş:Dbari konu olarak yeni balık açsa idin daha iyi olurdu..Kahkaha

TıP....
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Tema d3Türkiye için Gangren tarafından yeniden düzenlenmiştir.
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!